Адреса

м. Львів, вул. Щирецька, 36

Графік

Вт-Нд: 10:00-19:00
Пн: вихідний

Тролейбус

№22, №23

Автобус | Маршрутка

№10, №16, №18, №7, №11, №13, №14, №21, №23, № 25, №27, №32, №33, №48, №51, №109, №111, №113, №114, №115, №119, №131, №133, №141, №171, №7Н

Паркінг

Безкоштовний: 08:00-22:00

НАЙБІЛЬШИЙ ТОРГОВИЙ ЦЕНТР НА ЗАХОДІ УКРАЇНИ

Найбільший торговий центр на заході України.
Площа комплексу – 160000 кв. м.
Щільна житлова забудова. 200 000 мешканців у пішій доступності до комплексу.
Зручне розташування комплексу:
1 км відстань до міжнародного аеропорту ім. Д. Галицького;
3 км відстань до залізничного вокзалу;
6 км відстань до центру Львова.

ТВК «Південний» – мультифункціональний торговий комплекс з розвинутою інфраструктурою, комфортними умовами праці та відпочинку.
На території комплексу розташовано 14 сучасних торгових центрів, які сегментовані за групами товарів і сферою послуг. Кожен торговий центр має свій унікальний дизайн та тематику: центр взуття, центр хутра і шкіри, центр дитячих товарів, центр меблів та інтер’єру, центр світла і будівельних матеріалів тощо.
Ми також прагнемо максимально задовільнити інтереси та потреби наших відвідувачів, тому, крім торгових галерей, особливу увагу приділили розвитку сфери послуг і розваг. Спортивні, розважальні та медичні заклади, фінансові та банківські установи щоденно відкривають свої двері для тисяч львів’ян та гостей нашого міста. Щодня ТВК «Південний» приймає близько 15-30 тисяч відвідувачів.

Ідея створення «Південного» належить Петрові Писарчуку, відомому українському бізнесмену, який у 1996 році на болотистій місцевості Скнилівських провулків міста Львова розпочав спорудження невеликих об’єктів торгівлі.

Тоді ще ніхто й повірити не міг, що цей пустир невдовзі стане справжньою окрасою міста і яскравим прикладом успішного господарювання та ведення бізнесу в незалежній Україні. З 2010 року у комплексі «Південному» відбулись ряд реконструкцій будівель, будівництво нових об’єктів громадської інфраструктури, будівництво спортивних, навчальних та розважальних закладів. Саме завдяки правильній організації роботи, «Південний» почав стрімко розвиватися, а кількість бажаючих відкривати свій бізнес на «Південному» зросла у декілька разів – тут працює понад 1000 представників малого та середнього бізнесу.

Петро Писарчук, відомий меценат і благодійник, з метою відродження культурної та духовної спадщини Галичини, у 2002 році власним коштом спорудив на «Південному» чудову дерев’яну церкву в гуцульському стилі.

ТВК «Південний» також долучився і до розвитку освітньої галузі у Львові. Перший дитячий дошкільний заклад «Дивосвіт», який збудовано у Львові за роки Незалежності України, відкрився саме на території «Південного». Згодом було збудовано початкову школу і ліцей. Зараз ці освітні заклади об’єднанні в сучасний, технічно-оснащений зразковий навчально-виховний комплекс, у якому діти можуть навчатись від 3-річного віку і до здобуття повної середньої освіти.

З 2000 року «Південний» став центром покупок для сотень тисяч львів’ян та туристів, які приїжджають до Львова. І це недивно, адже на торговій площі близько 70 тис квадратних метрів кожен покупець може знайте все необхідне, – від найменшої побутової дрібниці до найпрестижніших автомобілів.

Ми вигідно відрізняємось від інших торгових центрів, адже у нас:

1.Зручне розташування торгово-розважального комплексу та розвинена транспортна розв’язка.
ТВК «Південний» розташований у місті Львові – одному із найбільш перспективних міст України та найкращих міст Європи. Південний розташований на відстані 6 км від центру Львова, 5 км – від залізничного вокзалу та 1,5 км – від аеропорту. Навколо комплексу – щільна житлова забудова, виїзди на автошляхи державного значення, зручна транспортна розв’язка та забезпечення громадським транспортом.

2.Насичена інфраструктура комплексу:
Шопінг – 14 сучасних торгових центрів.
Відпочинок та розваги:
-понад 30 фуд-кортів: ресторани української та світової кухні, бістро, кафе та кав’ярні;
-4 розважальних центри для дітей різних вікових груп площею понад 5 000 м. кв;
-SPAцентр: басейни, соляна кімната, сауни, солярій, косметичні процедури тощо;
-ковзанка;
-батутний зал тощо.

Спортивні центри та школи:
-3 сучасних фітнес центри
-оздоровчий комплекс «Три стихії» з двома басейнами – довжиною 25 і 50метрів;
-гімнастичний центр, школи боксу, дзюдо та айкідо;
-сквош, криті та відкриті тенісні корти, клуб настільного тенісу;
-крите та відкрите футбольні поля, школа футболу для дітей;
-школи фігурного катання і танців;
-студія повітряної акробатики.

Розвинена сфера надання послуг:
-2 готелі та апартаменти;
-конференц зал;
-коворкінг;
-банківські установи;
-автомобільний сервіс;
-салони краси;
-ательє, майстерні та багато іншого.

3.У нас безпечні та комфортні умови перебування для відвідувачів і працівників:
-безкоштовні криті та відкриті автомобільні стоянки на понад 2000 авто;
-цілодобова охорона та відеонагляд.

4. Можливість облаштування торгових, офісних, медичних приміщень під індивідуальний запит орендаря.
-кваліфікована команда технічних працівників виконає будівельні, монтажні, електро роботи, відповідно до технічного завдання орендарів;
-будівництво нових та реконструкція існуючих приміщень, згідно з вимогами сфери діяльності суб’єктів господарської діяльності.

Південний за 26 років став улюбленим місцем шопінгу, розваг та відпочинку для сотень тисяч відвідувачів. У нас ви зможете не тільки здійснити вигідні покупки, але й провести ділову зустріч у коворкінгу, конференцію у конференц залі на 179 місць, провести романтичний вечір чи відсвяткувати веселе українське весілля в одному з наших колоритних ресторанів, поселити гостей у сучасних готелях чи апартаментах, обрати для ваших діток навчальний заклад, студію чи гурток у десятках наших дитячих закладів, якісно та з насолодою відпочити після робочого дня у SPA чи басейнах.

У сучасних спортивних комплексах Південного проводяться національні та міжнародні змагання з художньої гімнастики, бальних танців, боксу, плавання, які приймають до 3000 учасників.
Ми цінуємо кожного нашого клієнта, а тому готові до якісних змін та нових викликів, ми прагнемо досконалості, і працюємо для вас!!!

    Залишайся завжди з нами!

    Просто замовте нашу розсилку та будьте в курсі всіх подій: ми будемо раді інформувати вас про актуальні пропозиції, події, новини та розіграші.

    Що Вас цікавить? Це не обов`язково для заповнення

    ТВК «Південний» © 2023 Усі права застережено